HomeDienstenWebsitesWebshopsDesign & BrandingProjectenContact

Websites

WORDPRESS EN WEBFLOW

Wat is het beste voor jou?

WordPress is de bekendste optie voor webdesign. Maar sinds een aantal jaar is er een nieuw platform genaamd Webflow. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken voor jou website.

Wordpress

WordPress kent u vast al. Het is ’s werelds meest gebruikte website platform en daarmee ook een enorm goede basis voor uw website.

Elementor

Met Elementor kunnen we snel een visueel prachtige website maken. Door de makkelijk te gebruiken interface is het ook voor eenvoudig aanpassingen te maken.Snel en goedkoop, waarom nog doorkijken? Dat hangt van je wensen af. Soms kun je beter gaan voor een maatwerk WordPress of Webflow website. Dat biedt meer mogelijkheden voor een complex design of een content management systeem.

Maatwerk WordPress website

Met een maatwerk WordPress website is theoretisch alles mogelijk. Het design van je dromen? Een content management systeem? Alles kan, maar daar hangt wel een prijs kaartje aan. Het ontwikkelen van zo’n website kost veel tijd en tijd kost geld. Soms is het beter te kiezen voor Webflow. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Webflow

Webflow is een fantastisch krachtig nieuw platform. Met Webflow maak je snel een prachtige maatwerk website.

CMS

Een content management systeem in Webflow is ‘a piece of cake’. Niet alleen voor ons om te maken maar ook voor jou om te onderhouden en aan te passen.

Super snel

Google houdt van snelle websites en Webflow websites zijn een soort Formule 1 auto’s. Hoe complex de website ook is alles laadt in een oogopslag. Webflow is super snel omdat alle websites bij Amazon worden gehost. Dat betekent wereldwijd een snelle website.

Abonnement

Webflow is een service, je betaalt daarvoor zo’n 10 euro per maand. Daar is hosting bij inbegrepen. Gemiddeld kost hosting 5 euro bij bijvoorbeeld Hostnet voor een WordPress website. Bij Webflow betaal je dus 5 euro meer voor de service, maar daar krijg je wel veel voor terug.